+36303156526 info@coach-trener.hu

Akasha-coaching, az önfejlődés útja 

 

Mi az Akasha-coaching?

Az Akasha-coaching az Akasha-krónika olvasását jelenti, szükség esetén coaching technikákkal kiegészítve a hallottakat, a még hatékonyabb eredmények elérése érdekében. Mindez abban segít téged, hogy más szemszögből lásd és ismerd meg magad, tudj az életed bármely területén boldog, sikeres és eredményes lenni.

Hogy találtam rá az Akasha-Krónikára?

Az életem egy válságos időszakában találtam rá a Krónikára. Tanultam, gyakoroltam, minden előírást, szabályt betartva, rendkívüli alázattal. Tudtam, hogy a Krónika az, ami kell nekem, ami által segíthetek, gyógyíthatok. Olyan mélyről jött ez a bizonyosság, hogy magam is meglepődtem az elszántságomon.

Így kezdődött…

Hallottál már az Akasha-krónikáról?

Az Akasha-krónika egy hatalmas, emberi ésszel szinte felfoghatatlan adatbázis, amely minden létező információt tartalmaz az adott lélekről, a lélek első leszületésétől fogva.

Rudolf Steiner (író/filozófus) szerint, aki a Krónika engedélyezett látogatója volt, „..az Akasha  könyvtár voltaképpen a kollektív tudat valamiféle energiamezőként való megtestesülése, amely nem csupán az emberiség életében megtörtént történéseket, de minden gondolatot, érzelmet, vágyat is tükröz, az idők végezetéig.”

A Krónikát többen, többféleképpen értelmezik, de abban mindenki egyetért, hogy az „Akasha az energia maga, amely szeretetként, fényként, békeként, szépségként, harmóniaként, örömként, erőként, rendként és egyensúlyként nyilvánul meg.”

Hogyan működik?

Az Akasha-krónikát az Ösvény-imádsággal nyitjuk meg. A Mestered, a Tanítód és egy elhunyt Szeretetted fogad bennünket.

A Krónikába belépve elmondod, mi az az életterület, probléma, feladat vagy kérdéskör, ami foglalkoztat téged. Ezt követően teheted fel konkrét kérdéseidet. Érdemes a Mit-Hogyan-Miért kezdetű kérdéseket megfogalmaznod, mert ezekre kaphatod a legpontosabb válaszokat. A kérdések után azonnal vagy akár már a kérdésfeltevés közben érkeznek a válaszok, szóban vagy képekben, sokszor aktív érzetekkel társulva. Ezeket mind közvetítem feléd.

A Krónika Urai bocsátják rendelkezésünkre a lekért információkat, de csak olyan mértékben és mélységben, ami ebben az életedben a fejlődésedet szolgálja. A Krónikán belül teljes biztonságban vagy, sem ítélkezés, sem elvárás, sem félelem nincsenek jelen, csak a SZERETET.

„Az Akasha bölcsessége az énünkön kívülről, ha úgy tetszik azon túlról érkezik. Ilyenkor az Isteni tudatra kapcsolódsz rá, ezért a kapott válaszok és információk egy univerzumot átívelő perspektívából érkeznek, és a lelked által valaha megélt összes élet tudását magukban hordják.”

A teljesen új nézőpontnak, információknak köszönhetően más szemüvegen keresztül kezdheted látni a világot, megváltozhat gondolkodásmódod, a dolgokhoz való hozzáállásod. A Krónika abban segít, hogy más megvilágításból lásd a dolgokat, meglásd a mélyben meghúzódó igazságot, támogatást nyújtson, bölcsességet, tudást ad, De soha nem veszi el tőled a szabad választást, a döntés aztán a tiéd, hogy a kapott információt, információkat, hogyan hasznosítod.

 

akasha

 

Mit tapasztaltam a saját Krónikám olvasása során?

 

 

Nagy izgalommal nyitottam meg a saját Krónikámat az első alkalommal. Olyan belső nyugalom, béke érzése járt át, amit rég nem éreztem, nagyon rég, talán ebben az életemben még soha…. 

Ez a belső nyugalom és végtelen szeretet minden olvasás során jelen van. Rengeteg oldódás ment végbe bennem egy-egy Akasha „látogatás” során, amit mindig nagy megkönnyebbülés, felszabadultság érzése követett, mintha mázsás terhektől szabadultam volna meg. A válaszok különös megfogalmazásban, szóösszetételek formájában érkeznek, rendkívüli sebességgel. Mindig bíztatóak, inspirálóak, támogatók és szeretettel teljesek. Nem csak információk, válaszok kaphatók a Krónika által, hanem a megoldásokhoz szükséges technikák is kérhetők.

Mit adott nekem az Akasha-Krónika?

Mindent! Bölcsességet, fantasztikus megtapasztalást, hitet, bizonyosságot. Lehetőséget egy teljesebb életre, a terheim letételére, szembesülésekre. Melós volt, nagyon kemény, de minden pillanata megérte a befektetett munkának. Teljesen más emberré váltam és máshogy tudom szemlélni a Világot. Tudom ki vagyok, mi a feladatom. Tudom honnan, hova jutottam el.  Még hosszú az út előttem, de arra bíztatlak, találd meg az utad és járd, mert csak így élhetsz teljes életet, csak így fejlődhetsz. Ebben segít az Akasha….

Végtelenül hálás vagyok azért, hogy olvashatom a saját és mások Krónikáját, mert így rátalálhattam arra az útra, ami meghozta a kiteljesedést, a boldog életet, a Hivatást!!

Oda nem adnám semmiért!

 • Az életed bármelyik területén kaphatsz válaszokat, technikákat.

 • Legyen az

  • magánélet
  • szülő-gyermek kapcsolat
  • hivatás
  • anyagiak
  • az utad

   

  Szeretettel várlak személyes találkozásokra, de az online térben is tudunk dolgozni, ha változást szeretnél az életedben, vannak megválaszolatlan kérdéseid, megoldandó problémáid és nyitott vagy egy új perspektíva megismerésére.

   

  Keress bátran!

   

Miben változtam, miben változott az életem a Krónikának köszönhetően?

Amióta olvasom a Krónikám, hatalmas mértékű fejlődésen mentem keresztül az életem minden területén:

az önismereti úton haladva egy olyan lehetőséget kaptam, amely által másképp látom önmagam

erősödött a hitem és az önbizalmam

a rálátásom szélesebb lett egy adott helyzetet tekintve, így a megoldásokra is előbb rátalálok

nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá váltam, bennem van a bizonyosság érzése

a rengeteg segítség, technika által szédületes tempójú a fejlődésem, változásom, melyek az egész életemre pozitív hatást gyakorolnak

megtanultam mélyen megélni a valódi hála és szeretet érzését.

„Köszönöm a megtapasztalást! Több dologban megerősített, amiket eddig csak sejtettem. Új dolgokra is rávilágízott a Krónika, kicsit más szemszögből láttatva azokat. Annak külön örülök, hogy technikákat is kaptam a “feladatokhoz”. Összességében nagyon hasznos, irányt mutató élmény volt! 🙂 „

Borbála

üzletasszony, 48 éves

A Krónika olvasásának díja:

 •  20 000 Ft / alkalom (1,5 óra)

 

Egyeztessük az Akasha-coaching időpontját!

  

Fontos: Az Akasha-coaching személyes, de az online  térben is tudunk dolgozni.

 

Ismerd meg további coaching tréningjeimet:  Pénzügy-IQ tréning  –  Lelki fitt-tréning  –  Extrém csapatépítés