+36303156526 info@coach-trener.hu

Cégdoktor

Maradj versenyképes, tegyél szert lépéselőnyre!

Prevenció mindenki előtt!

Kérd támogatásomat új vagy nehéz helyzetekben!

Fedd fel a vállalkozásodban rejlő tartalék potenciált!

A Cégdoktor azért jött létre, hogy azoknak a vállalkozásoknak nyújtson támogatást, akik versenyképesek akarnak maradni a mai gyorsan változó piaci viszonyok között és a legkiválóbb szolgáltatásokat, termékeket tudják nyújtani ügyfeleik, vásárlóik részére.

Kiknek szól a Cégdoktor?

Azoknak a vállalkozásoknak, akik:

Meglévő profitjukat akarják növelni

Inspiráló munkahelyi légkört akarnak teremteni

Értékes munkaerőiket akarják megtartani

Fejlődést, változást akarnak

Miért válaszd éppen a cégdoktort?

Mert az általam tartott tréningeken hamar világossá vált, hogy hol van a cégek életében a fogaskerekek közötti megakadás. Amennyiben ezt az elakadást időben orvosoljuk, nem akad el az egész gépezet, nem keletkezik akkora kár, hogy már az egész szerkezet cserére szoruljon. A gyors és hatékony beavatkozás költségkímélő.

Egy olajozottan működő gépezet pedig eredményeket hoz, jól érzik magukat és jól teljesítenek a „fogaskerekek”.

Mikor hívd a Cégdoktort?

Bevezetendő új projektek esetén

Bármilyen új projekt kerül implementálásra, már az előkészítés fázisában érdemes hívni a Cégdoktort, azért, hogy a megvalósulás szakaszában már felkészültek legyenek a mind a közép- illetve a felsővezetők.

Változások, összeolvadások várhatók a vállalat életében

Minden változást nehezen fogadnak a dolgozók. Ezért érdemes azok bevezetésére tudatosan felkészülni, előre megtervezve a szükséges lépéseket, a megfelelő kommunikációt.

Konfliktusok, kommunikációs elakadások esetében

A konfliktusok, személyi ellentétek jelentős mértékben befolyásolhatják a vállalat teljesítményét, bomlasztólag hathatnak a közösségre, a munkamorálra. Ugyanakkor megfelelő eszközökkel hamar orvosolhatók a problémák.

Minden változás nehéz, ellenállást válthat ki a dolgozókból, alkalmazottakból. Nem is gondolnánk, milyen sok kárt okozhat a nem megfelelő kommunikáció. Projektek lassulhatnak le, torpanhatnak meg ennek következtében. Ez ugye jelentős anyagi kárt okozhat a cégek életében. Az idő is nagy rizikófaktor – Mi van ha nem teljesítünk időben?  És akkor még nem beszéltünk az emberi tényezőkről. Arról, hogy érzi magát az az alkalmazott a változásba csöppenve. Hogy állíthatod őt a változás mellé, hogy lesz ő motiválható és elkötelezett?

Ha mindezt zökkenőmentessé akarod tenni, akkor a megoldás számodra a Cégdoktor!

Az alábbi űrlap segítségével kérlek add meg, hogy milyen elérhetőségeken kereshetlek a lehetséges időpontokkal kapcsolatban.