+36303156526 info@coach-trener.hu

Stroh Nicolette vagyok

coach – tréner – mediátor

Az Életem a szakmám!
Mert a coaching egy Hivatás!

A történetem

Az ok amiért coach lettem, a saját és a látott tapasztalatom alapján az, hogy problémáinkat, konfliktusainkat nem tudjuk kezelni vagy csak időlegesen találunk megoldást. A másik fontos dolog, hogy a konstruktív, építő, mindenki számára megoldást hozó kommunikációnak is híjján vagyunk.

Egy saját példával is tudok szolgálni:

Amikor válságba került a házasságom, felkerestem egy pszichológust. Aki akkor és ott nagyon sokat segített. Segített túlélni, talpra állni. Aztán lett új párkapcsolat, teltek az évek és ugyanazok a problémák kerültek felszínre, amik az előző kapcsolatban.

Sokat gondolkodtam, kutattam, olvastam, kerestem az okokat és rá kellett jönnöm, hogy nem voltak megoldásaim, technikáim, megfelelő kommunikációm vitás helyzetekre, konfliktusokra, mindennapi megoldandó feladatokra.

 

Elérkezett a fordulópont az életemben, helyükre kerültek a puzzle darabok.

 

Egy olyan módszer kell nekem, ami tartós változást tud hozni. Ekkor találtam rá a coachingra.

A coaching egy Csoda!!! 🙂

Olyan új látásmódot sajátítottam el és olyan módszereket, kommunikációs technikákat dolgoztam ki, amik a mindennapokban használhatóak, eredményt, változást hoznak az életedben. Coach lettem…

A fent említett technikák nem csak egy elakadás során vagy megoldandó feladatban sietnek a segítségedre, hanem az élet bármely területén alkalmazhatóak.

Egy olyan új látásmódra tehetsz szert, ami a probléma boncolgatásáról, az egy helyben topogásról a megoldás színterére helyezi át a hangsúlyt.

Mindenki keresi a megoldásokat, de ezt a saját komfortzónáján belül, a saját, megszokott eszközrendszerével teszi.

Ám a megoldás sok esetben a komfortzónán kívüli területen van. Igen – igen, de hogy férsz hozzá ehhez a számodra ismeretlen területhez?

Újfajta látásmóddal! Úgy szoktam mondani – szemüvegcserével! 🙂

A hozzám fordulók megtanulják komfortzónájuk tágítását, más megoldásterek teremtését, olyan technikák, eszközök birtokosaivá válnak, amik által a mindennapjaikat Élni, megélni tudják, jól érzik magukat a bőrükben, tudják mit akarnak, merre tartanak, megismerik önmagukat, magabiztossá válnak. A kommunikáció mestereivé válnak! Elsajátítják, használják a kérdezve beszéltetés technikáját, ami  kivételesen magas szintre emeli a kommunikációt.

Ezáltal a mindennapok hatékonyabbak, a társas kapcsolatok, az üzleti élet is eredményesebb, egy teljesen más dimenzióban működő lesz.

A módszer hatékony, működik, már pár alkalom után készpénzre váltható tudás birtokába kerülhetsz.

A mai világban véleményem szerint nagyon fontos, hogy a mindennapokat hogy éljük, hogy érezzük magunkat saját magunkkal, a környezetünkkel. Ehhez adok neked útmutatást, segítséget.

Bízz bennem, én és már sokan mások is kipróbálták, alkalmazzák a coaching módszert és az életük más, a kívánt, vágyott irányban alakult.

 

Ismerd meg coaching tréningjeimet és olvass a coachingról részleteiben:  Coaching  –  Pénzügy-IQ tréning  –  Lelki fitt-tréning  –  Extrém csapatépítés

Kérje visszahívásomat! Ne várjon sokáig, az útja már elkezdődött!

Az alábbi űrlap segítségével küldje el nekem, hogy milyen témakörben lehetek a segítségére. A megadott elérhetőségeken 48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot: visszahívom vagy e-mailben keresem konzultáció vagy árajánlat kapcsán.