+36303156526 info@coach-trener.hu

Life coaching

Stroh Nicolette

Coach – Tréner – Cégdoktor

Mi a Life Coaching?

A life coaching egy olyan módszer, mely segít eligazodni az életben, önismeretet ad,  egy újfajta szemléletet, ami által magabiztosabbá, az életedet megélő emberré válsz. A problémák, elakadások  boncolgatása helyett a megoldásokra helyeződik át a hangsúly. Olyan eszközrendszert sajátíthatsz el az ülések során, melyeket az életed bármely területén sikerrel tudsz alkalmazni. Nem pszichológia, de pszichológiai eszközöket is alkalmazó módszer. A megoldásokat nem én adom, hisz azok az én megoldásaim, hanem abban segítek, hogy azokra TE találj rá. Így dupla a siker, hisz ezek a te megoldásaid és alkalmazni is tudod őket ezáltal.

Rendkívül hatékony, eredményeket hozó módszer!
Olvass részletesen a: Lelki fitt-tréningről!

Kinek van szüksége Coachingra?

Van egy egyszerű módszer, amivel ezt kiderítheted. Tedd fel magadnak a kérdést:

t

Boldog vagyok?

t

Jól érzem magam a bőrömben?

t

Elégedett vagyok önmagammal, az életemmel?

Ha a válaszod NEM és nem tudod az okát, vagy azt, hogy hogyan csináld, akkor egy coach segítségével rátalálhatsz a Megoldásra.

Röviden, a coaching alkalmazható bármilyen probléma, konfliktus, elakadás esetén: párkapcsolat, munkahelyi konfliktus, kommunikáció, önismeret, gyermeknevelés, hol a helyem az életben, mik az erősségeim…

Ismerd meg coaching tréningjeimet:  Pénzügy-IQ tréning  –  Lelki fitt-tréning  –  Extrém csapatépítés

Mi történik a coaching foglalkozásokon?

A foglalkozások, ülések változatosak, érdekesek, bensőséges hangulatúak. A beszélgetések során kiderül, mi az az eszköz, eszközrendszer, módszer, ami érdekes számodra, amire nyitott vagy, amit alkalmazni tudsz, amit be tudsz építeni a mindennapokba. A célom, hogy eredményeket érjünk el, hisz ezért jössz el hozzám, de fontos az, hogy a közös munka során  jól is érzed magad. Érezd azt, hogy haladsz az utadon, hogy van megoldás.

A hozzám fordulóknak köszönhetően sok szép , „Heuréka” pillanatot élhettem át.

A coachingok menete

Ahhoz, hogy egy adott problématerületen tartós változás legyen elérhető, általában  5 coaching alkalomra van szükség. Hetente vagy kéthetente szoktuk ütemezni a találkozókat.

1. alkalom – Problémák átbeszélése, célmeghatározás

Úgy szoktam mondani ez az egy alkalom, amikor nálam panaszkodni lehet. 😊

Az első találkozás során átbeszéljük a problémát, elakadást. Mik azok a módszerek, amit a coach már megpróbált. Kijelöljük, meghatározzuk azt a célt, ami felé haladunk ülésről ülésre.

i

2. -4. alkalommal folyamatosan építkezünk, haladunk lépésről lépésre a cél felé.

Sok munka, néha könnyek is, sok felismerés, szembesülés az, amin keresztül mentél.

i

Coaching díjak:

Business coaching: 15.000Ft-25.000Ft/óra

Life coaching: 8.000Ft-12.000Ft/óra

5. És végül elérkezünk a Megoldáshoz, beérünk a Célba.

Jobban megismerted önmagad, közelebb kerültél önmagadhoz, az eszközrendszerek tárházát viszed magaddal, amit az életed bármely területén alkalmazni tudsz a későbbiekben. Más látásmódra tettél szert.

DE nem utolsó sorban megtaláltad a megoldást az adott helyzetre, problémára, elakadásra.

És ez a legfontosabb!!!

Melyik tréning érdekelne? Egyeztessünk!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és add meg elérhetőséged, amin kereshetlek. Igyekszem mihamarabb válaszolni Neked, de lehetséges, hogy ez 48 órát is igénybe vehet. Addig kérem türelemedet! 

Sűrgős esetben keress mobilon: +36 30 315 6526

Több is bejelölhető!