+36303156526 info@coach-trener.hu

Ebben a felbolydult világban könnyen kibillenünk az egyensúlyunkból, és mennyivel nehezebben tudunk visszatalálni a középpontunkba. Ezért most mindennél fontosabb a test-szellem-lélek hármasának kapcsolata. Te magad is sokat tehetsz ezért, azaz önmagadért, de vannak segítők, akik szívvel-lélekkel a hivatásuknak élnek, szolgálnak, segítik embertársaikat.

Én, mint coach, a lelki oldalt támogatom, segítek abban, hogy rátalálj a saját megoldásodra, tovább tudj lépni, a mindennapokat segítő technikákat viszed magaddal, amik segítenek a túlélésben, az emelkedésben, abban, hogy elkezd jobban érezni magad a bőrödben. Teszel magadért, amiért becsüllek, felnézek rád, mert nem könnyű ez az út. Nem könnyű szembesülnünk önmagunkkal, a hiányosságainkkal és a változtatás folyamata is munkás, de ha beleállsz és nem adod fel, akkor az eredmények sem maradnak el. Egy csodás változáson mész keresztül, teljesebb, boldogabb, önmaga értékeivel tisztában lévő emberré válsz.

A lelki tünetek mellett ott vannak a fizikai tünetek is. Hiszem, hogy ezek összefüggenek. Nem véletlenül mondják: „Ép testben ép lélek.” Bár szerintem ez fordítva is igaz. Fontos a fizikai testünk gondozása, ápolása, a betegségek megelőzése.  Ezeken a területeken már széles a választék szakemberekből, legyen az gerinctorna, fizikoterápia, gyógytorna, hogy csak párat említsek. Ha már a betegség megjelent, akkor, tegyél magadért, kérj segítséget a gyógyulásodért. Azért, hogy az életminőséged jobb legyen. Hogy élvezni tudd az életed.

Arra biztatlak keress olyan szakembert, coachot, ápolót, aki felé bizalommal tudsz lenni, akivel együtt tudsz működni, akivel működik egy fajta közös rezgés – ő ért téged és te is érted őt-, így tudtok haladni együtt a gyógyulás útján.

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” (József Attila)

Kívánom, hogy legyenek a fenti sorok mindannyiunk hitvallása. Akkor biztos jobb hely lesz ez a világ.