+36303156526 info@coach-trener.hu

Az előző posztom, a „Miért dolgozz magadon?” – már adott pár támpontot. Tehát, ha megtörtént a beazonosítás, akkor szokott jönni a „Hogyan?” – kérdés.

Íme pár ötlet:

  • Elemezd magad, tegyél fel újabb és újabb kérdéseket magadnak és keresd a válaszokat. Így is rengeteget tanulhatsz, sok felismerésben lesz részed.
  • Kezdj el apró dolgokon változtatni. Ezek legyenek igazán kicsik, amikkel könnyen tudsz azonosulni és figyeld meg magadon a hatásukat.
  • Keress szakkönyveket és ami megfog, olvasd el.
  • Hallgass olyan embereket, akik már megcsinálták. Rengeteg hasznos videót találsz a YouTubon, válaszd ki azt, ami számodra szimpatikus.
  • Kezdj el meditálni.
  • Ha mindezek után maradt még kérdésed, van olyan dolog, amivel nem boldogulsz, ami úgy érzed gátol, akkor keress fel egy szakembert. (A „Hogyan válassz coachot” blogbejegyzésem, szintén segítségedre lehet. 😊 https://coach-trener.hu/miert-es-hogyan-valassz-coachot/

Segítek abban, hogy kívülről lásd önmagad. A megfelelő kérdések elgondolkodtatnak, új látásmódot, egy fajta heuréka élményt kapsz. Tágul a komfortzónád, új megoldástereket tudunk nyitni. Az önbizalmad erősödik. Elsajátítasz olyan technikákat, amiket az életed bármely területén tudsz alkalmazni.

Bármelyik lehetőséget választod, a lényeg, hogy haladsz az utadon. Csak haladj, ne add fel! Soha ne add fel! Itt és most ez az egy életed van, ezt kell jól, boldogan, teljességben élned. Sok erőt, kitartást kívánok az utadon!

Amennyiben úgy érzed szükséged van külső segítségre, keress bátran, elkísérlek egy darabon!

Szeretettel:

Stroh Nicolette
Coach-Tréner