+36303156526 info@coach-trener.hu

Lelki-Fitt Academy

6 vagy 12 hetes tréningsorozatunk, amely lépésről lépésre tanítja meg Neked, hogyan karcsúsodj eredményesen és hogyan legyél végül testileg-lelkileg fitt, önbizalommal teli kiegyensúlyozott ember.

NEKED SZÓL

Már nagyon közel vagy ahhoz testi-lelki állapothoz, amiről régóta álmodsz, hiszen a célokat már Te magad is megfogalmaztad:

Le szeretnél fogyni és meg is szeretnéd tartani az ideális testsúlyt:

de számodra is csak 24 órából áll egy nap és ebbe minden mást: munkát, pihenést, otthoni teendőket is be kell szorítanod.

Pozitívabb hatással szeretnél lenni a környezetedre:

de úgy érzed, hogy jelenleg korlátoz a testsúlyod és/vagy az önbizalomhiány.

w

Tedd meg az első lépést és jelentkezz Lelki-fitt tréningemre:

ahol megtanulod, hogyan érd el a kívánt testsúlyt, miközben növekszik az önbizalmad és tudatosabban hozol meg döntéseket.

Már eldöntötted, hogy valamilyen formában belevágsz és leküzdöd azokat a problémákat, melyek eddig testileg és lelkileg gúsba kötöttek:

az egyes tényezőkkel nem kell külön megküzdened! Tréningünkön átfogó megoldást, tudást adok Neked ehhez.

Ne hagyd, hogy a régi szokásaid letérítsenek a helyes útról:

szerezd meg a tudást a tudatosabb, minőségibb életmódhoz és fejlődj napról – napra, hétről-hétre!

MOTIVÁCIÓ

Emlékszel még a motivációdra, ami a vágyad táplálja, hogy testileg-lelkileg fitt légy?

Több minőségi időt szeretnék!

Értékes órákat pazaroltam el eddig különféle diétákra, melyeket végül feladtam és nem váltak be nekem…

Olyan módszert szeretnék, ami nekem való, folyamatosan be tudom tartani és nem veszi el az összes szabadidőm.

Viszlát bizonytalanság!

Szeretnék leszámolni a bizonytalanság érzésével. Hiszem, ha megtaláltam a számomra megfelelő módszert, akkor világosan fogom látni a célt és az ahhoz vezető utat. Így könnyebben fogok nemet mondani a “vakvágányra” vezető utakra!

Szeretnék élni az élet adta lehetőségekkel!

Az önbizalomhiány vagy testi adottságaim miatt sokszor mondtam nemet eddig különböző programokra vagy lehetőségekre. Szeretném, ha a jövőben magabiztosan igent mondhatnék, amire szeretnék!

Egyetlen kattintásra vagy attól, hogy az akkor megfogalmazott elhatározásaid valóra váltását még ma elkezd!

 

4+1 érv a saját testi-lelki fittséged elérése mellett:

Z

#1 A változás jó! Új dolgokat próbálsz ki, megismerkedsz más emberekkel és módszerekkel!

Iszonyat nehéz egyedül leadni 10-20-30-40 kg-ot! Azt mondanám, hogy segítség nélkül szinte lehetetlen!!! Viszont minél inkább halogatod az életmód változtatást, annál később indul el életedben a várt változás.

Z

#2 Konkrét és reális célok mentén érdemes belevágnod!

A Lelki-fitt tréning lényeges eleme, hogy együtt kijelöljük Neked a célt – az elérni kívánt súlyt, az időpontot, amikor ezt reálisan meg tudod valósítani!

Z

#3 Kapjon szerepet az életedben az önmegvalósítás is!

Kidolgozzuk a számodra vállalható, életviteledhez illeszkedő technikákat rögtön az első Lelki fitt tréningen.Biztosan van olyan mozgásforma, étkezés, program, hobbi, amit szívesen csinálsz vagy olyan amit szívesen csinálnál a jövőben. Találjuk meg ezeket együtt. Ezek segítségével az életmódváltást szeretni fogod és nem fogod nyűgnek érezni!

Z

#4 Változz napról napra, hétről-hétre és élvezd az utat is közben! A teljes változás nem megy egyik napról a másikra, éppen ezért fontos, hogy szívesen járd a kitűzött változáshoz vezető utat.

A tréning keretében heti rendszerességgel találkozunk és megbeszéljük az elért eredményeket, mi okoz problémát, folyamatosan alakítjuk a programot.

Közben persze lesz sikered, növekvő önbizalmad, ami egyre inkább motivál majd!

 

1 érv, ami mindent eldönt:
Képzeld el, hogy sikerült leadnod a kívánt

+10 vagy +20 kg-ot, amit ki célul tűztél ki magadnak.

Z

Közben nem csak a testsúlyod csökkent, hanem a fizikális kondíciód is jobb lett.

Komfortosabb lett a közérzeted és több energiád van már. Nem vagy állandóan fáradt sem. Kollégáid, barátaid kirándulni vagy sportprogramra hívnak, amire már habozás nélkül igent mondasz.

Z

Megveheted magadnak azt a ruhát...

 amit évekkel ezelőtt is nagyon szerettél volna, de nem volt előnyös.

Z

Dícséreteket kapsz, jól érzed magad a bőrödben és ez látszik is. 🙂

Tanácsot kérnek tőled a hasonló cipőben járók. Látva az elért eredményeidet, megkérdezik, hogy sikerült elérned ezt?

Z

Újabb célt tűzöl ki!

Már nem vagy többé bizonytalan, a saját utadat járod és megfogalmazod a következő lépcsőfokot, majd magabiztosan elindulsz, hogy megvalósítsd!

Z

Legyen ez a Te saját történeted is!

A programot két módon végezheted el:

  • csoportosan
  • személyre szabott, egyéni támogatással 

Válaszd azt a formát, amiben a legfelszabadultabban tudsz dolgozni és megosztani a sikerhez szükséges információkat!

Készen állsz az életmód váltásodra?

Tudom milyen nehéz a gyakorlati megvalósítás első lépését megtenni. Elkezdeni a legnehezebb, de most itt vagyok és mutatom Neked az utat! Fontos: ha elhozod egy családtagodat, barátodat + 1 alkalmat kaptok ajándékba! És nem utolsó sorban, egy baráttal mindig könnyebb!

Z

6 hetes tréningsorozat: 60.000 Ft (egy alkalom 1,5 óra)

Összesen 6 alkalommal találkozunk. Az első alkalommal felállítjuk a Te személyreszabott Lelki-fitt stratégiádat. A tréningsorozat alatt az utad feléig kísérlek, amíg biztos lábakon nem állsz és kész leszel az út második felét már nélkülem, önállóan is megtenni.

Z

12 hetes tréningsorozat: 96.000 Ft (egy alkalom 1,5 óra)

A 12 alkalom alatt a teljes utadon végigskísérlek. Az első alkalommal felvázolt stratégiát folyamatosan alakítjuk, személyre szabjuk a tréningsorozat alatt. Ha úgy érzed, hogy több figyelmet és segítséget szeretnél, akkor ez a Te csomagod! 

Z

Egyéni Lelki-fitt tréning: 16.000 Ft/óra

VIP Egyéni Lelki-fitt tréningem azoknak szól, akik nem szeretnének csoportban dolgozni, kötött az időbeosztásuk, így velük rugalmasan, a számukra megfelelő időpontokban tartjuk a tréninget. Ha szeretnéd, hogy csak a Te eseteddel foglalkozzunk és ezt a lehető legbizalmasabb légkörben, a számodra megfelelő időpontban tartsuk a foglalkozást, akkor számodra ez a jó választás. 

Egyéni tréning helyszínek: Budapest, Veszpém, Székesfehérvár

nem vagy egyedül

Mások is onnan kezdték, ahol most te állsz

A változás és az eredmények számodra is elérhetők. Megfelelő stratégiával Te is képes leszel rá, ha hajlandó vagy kitartóan tenni érte, küzdeni és fejlődni. Ebben segít a Lelki-fitt tréning.

Pontosan azokkal a kifogásokkal birkóznak meg mások is, amivel te is küzdesz: nincs elég pénzem, nincs elég időm, és nincs konkrét stratégiám. Ezért nem tudok belevágni. 

Tényleg azt gondolod, hogy valós kifogás lenne?

6 hetes tréning

Nincs elég időd?

Ugyanannyi időd van mint másnak… Rengeteg időt lehet elpazarolni felesleges dolgokra, ami sokszor nem is tudatosul. Ezek a holt idők hasznos tevékenységekre is fordíthatók. Fel akarod ezeket tárni és használni?

6 alkalom – 60 ezer Ft

Nincs elég pénzed?

Rengeteg olyan életmódváltó technika létezik, ami nem pénz kérdése. Egyszerű példát említve: nem biztos, hogy a legdrágább edzőteremre van szükséged, hanem egy közeli, szép futóhelyszín felfedezése a természetben éppúgy segít a célod elérésében. Feltérképezzük a számodra komfortos lehetőségeket?

Komplex megoldást kapsz!

Stratégia kellene? 

Ebben tudok Neked segíteni, több éves tapasztalattal rendelkezem és szívesen segítek személyre szabott stratégiád kidolgozásában!

RAJTAD MÚLIK

Mit ad Neked a Lelki-fitt tréning?

6-12 hét alatt eljuthatsz a “de jó lenne életmódot váltani” állapotból a “életmódot változtattam és élvezem” állapotba. Sorstársaidnál gyorsabban haladsz majd és büszke leszel az elért eredményeidre.

Mi az, amit nem nyújt Neked a tréning és amiben nem vagyok partner:

A Lelki-fitt tréning nem egy passzív tudásbázis:

Ez alatt azt értem, hogy nem egy olyan “tananyag”, amit megveszel, átolvasol és ezzel kész is vagy, “mindent” megtettél az álmaidért. Nem, ez cseppet sem segít az életmód váltásodban. A közösen elkészített stratégiában meghatározott feladatokat el is kell végezned, be is kell tartanod. Az olvasgatás nem elég…

Nem noszogatunk…

A tréningünkön kívül nem kereslek e-mailben vagy telefonon nap mint nap, hogy hogy állsz a megvalósítással. Nem foglak noszogatni, de ha kérdésed van, azt mindenképpen írd meg e-mailben, szívesen segítek.

Kezdd el ma a változást!

“Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld,
mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát.
Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár…”
(Máté Péter)

NEM VAGY EGYEDÜL

Mások is onnan kezdték, ahol most te állsz

Ismerd meg “Andrea ” történetét – 36 éves, üzletasszony

Andrea az a fiatalos, energikus üzletasszony, aki eléri a kitűzött céljait. Egy napon meghozta a döntést, hogy igenis lead pár kilót annak érdekében, hogy jobban érezze magát, nagyon elkötelezetten csatlakozott a programhoz. Szoros időbeosztása miatt ő az egyéni konzultációs formát választotta. 

Első találkozásunkkor mesélt magáról, fogyási kísérleteinek kudarcáról. Üzletasszonyként munkája inkább helyhez kötött volt, sok értekezlettel, üzleti vacsorával. Szoros időbeosztása miatt sosem volt elegendő ideje pont saját magára. Reggeli csak egy kávé, ebéd futtában, amit éppen be tudott illeszteni két megbeszélés közé, vacsora késő este a partnerekkel. 

Persze mozgásra sem maradt sem idő, sem energia. Ez az életmód egyenesen vezet a súlygyarapodáshoz. Ráadásul, nála gyökeres változást kellett eszközölnünk az életmódját illetően. 

Hát feladta a leckét! 

De ő nem az a feladós típus! Mondhatnám ő az álom ügyfél! 🙂 Kijelöltük az elérni kívánt célt és alaposan górcső alá vettük jelenlegi életét. Kiderítettük, hol vannak azok a pontok, ahol megbicsaklik a dolog. Megnéztük ezek lelki okait és olyan technikákat választottunk, amik segítségével a mindennapjaiba kis változtatásokat tud csempészni. Andi vállalta, hogy igénybe veszi egy táplálkozás szakértő segítségét. Az iránymutatásával, mivel ideje továbbra sem volt az alapanyagok megvásárlására és a menü elkészítésére, ezért megnéztük, hol tudja megrendelni a teljes heti, napi öt részre osztott menüjét a kívánt kalóriával. 

A mozgás már fogósabb kérdés volt. Általában a hétfői nap picit lazábbnak volt mondható, viszonylag időben hazaért. Ezért tudta azt vállalni, hogy hétfőnként elmegy egy kiadós sétára a lakhelye környékén. A másik mozgásnap a hétvégére tolódott. Ott a szombatot választotta, mert akkor felszabadult az ideje a vásárlás alól, mivel akkor is rendelt menüt magának. A választása a személyi edző volt, mert azt találtuk a leghatékonyabbnak.

Következő találkozásunkkor mosolygósan fogadott, örömmel újságolta az elért eredményeit, osztotta meg velem pozitív tapasztalatait. Kitartó szívóssággal haladt a kijelölt úton. És az eredmények is szépen jöttek. Ma már elégedett a megjelenésével, elérte a célját és ami fontos a változások tartósnak bizonyultak, mivel a konzultációk során ő maga is változott. Nagyon büszke vagyok Rá!!!

Ismerd meg “Tibor” történetet – 46 éves, 2 gyermekes édesapa, cégtulajdonos

Tibor picit félszegen érkezett. Szerette volna a súlyvesztést, de vonakodott attól, hogy belső dolgait egy idegennel, főleg egy nővel ossza meg. De ha már rászánta magát a találkozóra, esélyt adott mindkettőnknek. Elkezdtünk beszélgetni. 

Tibor 2 éve kezedett dolgozni új munkahelyén, nem sokkal azelőtt, hogy megszületett 2. kisgyermeke. A munkahelyváltás egzisztenciálisan jó döntés volt és eredményesen sikerült helytállnia az új pozícióban, azonban az első év rendkívül megterhelő volt számára. A munkahelyén csupa nála jóval fiatalabb kollégával dolgozott együtt open office rendszerben, gyakorlatilag az íróaszatalához szegeződve. 

A korábbi mozgalmas munkájához képest sokkal nagyobb stresszel kellett megbírkóznia, ugyanakkor teljesen mozgás nélküli volt a munkaköre. A pici érkezésével a szabaidőben korábban végzett sportolásra sem jutott már ideje. A súlygyarapodása meglehetősen zavarta a fiatal kollégák körében, akik láthatóan fittek és egészségesek és akikkel a korkülönbség miatt amúgy sem volt könnyű jó kapcsolatot kiépítenie.

Időközben eltelt 2 év,  megszokta a munkahelyét és már a családi élet is gördülékenyebben zajlott.  A kilók azonban csak megmaradtak… 

Tibor számára olyan programot dolgoztunk ki, ami a mindennapjaiba kis tudatossággal, de beilleszthető. A mozgás terén, mivel Tibor reggel korán kelt és a gyerekeket a felesége be tudta vállalni, abban állapodtunk meg, hogy egy héten kétszer ellátogat kedvenc edzőtermébe, ami már reggel 7 órától nyitva van.  Abban is megegyeztünk, hogy minden hétvégén egy – egy nagyobb sétára, túrára mennek a családdal együtt. Így két legyet egy csapásra elven, Tibor mozgott és élményekben gazdag időt töltött családjával. Az volt a fontos, hogy olyat és azt vállaljon, amit élete részévé tud tenni, hosszú távon be tud illeszteni mindennapjaiba. 

A táplálkozás terén egy dietetikus szakember segített a helyes étrend összeállításában. A továbbiakban mindig megbeszéltük, mi okoz nehézséget az étrend betartásában, mit hogy tud alkalmazni, beilleszteni az életvitelébe, hogyan tud ezen a téren is tudatosssá válni.

Tiborral fél éven át dolgoztunk együtt… az eredmény -15 kg! 🙂

A továbbiakban a legfontosabb feladat a szintentartás, amire kidolgoztunk egy menetrendet, némi kilengést is engedélyezve egy-egy sör elfogyasztását illetően a kollégákkal.

 Azért időnként – fél évente- találkozunk, hogy megvitassuk az elért eredményeket és igazítsunk a programon ott, ahol szükséges.

Elakadtál vagy bizonytalan vagy valamiben? Válaszolunk a kérdéseidre:

Meddig tart és mikor kezdődik?
  • Egyéni tréning keretében “bármikor” kezdhetünk! Egyeztetjük az első tréning időpontját és indulhat a közös munka!
  • Csoportos tréninget következő hónapban tervezem indítani a Budapesten illetve Veszprémben. A részletekről még tájékoztatlak e-mailben
  • A tréninget min. 5 fő jelentkezése esetén indítom.
Mi történik miután jelentkeztem?

Felkereslek e-mailben vagy telefonon, hogy egyeztessük az első tréninged időpontját és helyszínét. Ezt követően elküldöm Neked a fizetéssel kapcsolatos információkat és a banki adatokat. Az utalás beérkezését követően emailben visszaigazolom a beiratkozásod a tanfolyamra és sok szeretettel várlak az első alkalmon. 🙂

Amíg nincs fix időpont és helyszín (cím) addig nem szeretnék utalni. Így is tudok jelentkezni?

Igen, természetesen. Ahogy megvan az időpont és a helyszín, akkor kérem az utalást a jelentkezés véglegesítéséhez.

Hány alkalmas a tréning?

A siker elérése érdekében minimum 6 alkalommal kell részt venned a tréningen.Ha nagy önfegyelemmel tudod tartani a kitűzött tervet, akkor számodra a 6 alkalom elegendő lehet, hogy elérd a kitűzött célt. Azonban, ha “gyakran letérsz az útról” vagyis több segítséget szeretnél, akkor Neked 12 alkalmas Lelki-fitt tréninget ajánlok! 

 

Egy alkalom Lelki-fitt tréning 1,5 óra időtartamú. 

 

A Lelki-fitt tréning ideje alatt vendégem vagy egy gőzölgő, aromás teára. Hidd el, jól fog esni!

Mennyibe kerül?

Csoportos Lelki-fitt tréning árak:

  • 6 alkalom – 60.000 Ft   (egy alkalom másfél óra)
  • 12 alkalom – 96.000 Ft
Bizalmasan kezelik a beszélgetéseken elhangzottakat?
  • Fő a bizalom! Megtisztelsz vele, ha a segítségemet kéred! A jelentkezéseddel kapcsolatos adatokat bizalmasan kezelem, kérésed esetén az első alkalommal titoktartási nyilatkozatot írunk alá.

Mitől más ez a tréning, mintha a barátnődtől, rokonaidtól kérnél segítséget?

A legfőbb érveim: a szakértelmen túl, a függetlenség, pártatlanság és a kívülállás. Ezek alatt azt értem, hogy független vagyok, érzelmileg nem vagyok bevonódva a történetedbe, így rálátok egy adott problémára és segítelek abban, hogy te határozd meg az utadat. A barátaink általában a legjobb szándékkal igaz, de megmondják a “tutit”. Ugyanakkor, mint külsős mentorállak, támogatlak, ha van is pici kilengés visszatérítelek az utadra. És emberi jellemző az is, hogy amit egy kvázi “idegennek”, külső szakértőnek fogadunk, azt felelősségteljesebben tartjuk be.

Mitől más ez a tréning, mintha dietetikushoz fordulnék, aki személyreszabott diétát és edzéstervet készít nekem?

A dietetikus egy étkezési tervet állít össze neked, amire szükséged is van. Én abban segítek, nyújtok támogatást, hogy legyen akaratod, kitartásod, technikád ezt a hosszú utat megtenni. Végig azt érzed, hogy nem vagy egyedül!

Jöhetek egy alkalomra is?

Nem, mert az első alkalommal dolgozzuk ki a céljaid elérésére szánt akciótervet. Azonban ez az “első felütés”. Fontos, hogy figyelemmel kísérhessem az utadat. Minden esetben szükség van korrekciókra, hogy végig tudd csinálni és valóban leolvadjanak azok a makacs kilók!

Mennyi időt kell ráfordítanom hetente a tréning idején kívül és milyen gyorsan várhatok eredményeket?

Amennyiben a 6 alkalmas tréninget választod, az kb. 6 hét időtartamú. Ezalatt a kitűzött célok eléréséhez kb. félútig jutsz majd el. Tapasztalataim szerint innen az út 2. felét önállóan is képes leszel végig vinni. 

A megvalósításhoz a tréningen kívül a kitűzött és vállalt edzéstervet betartva, ami heti 2-3 alkalom, alkalmanként 60 percet jelent. Ami még időráfordítást igényel az étkezések előkészítése, az alapanyagok beszerzése, de ez is természetesen attól függ, milyen megoldást választunk ki számodra, ami az életvideledhez a legjobban illeszthető.

Mivel minden ember más és más, azt pontosan nem tudom megmondani, illetve garantálni, hogy milyen gyors lesz a változás. Ez sokban függ tőled is! Az elszántságodtól, a kitűzött célodtól, attól, amit érte hajlandó vagy megtenni.

De ami biztos, hogy a változás elindul…

Személyreszabott tanácsokat kapok, ha csoportos tréningre megyek? Mennyire lehetnek egyedi kérdései?

Teljes mértékben! Erről szól a tréning, minden ember más és más! A csoportos tréningen is személyreszabott stratégiát, tanácsokat kapsz, valamint e-mailben is szívesen válaszolok. A csoportos tréning előnye, hogy együtt csináljuk végig, mások tapasztalatai és kérdései segíthetik a te fejlődésedet és haladásodat is.

Kapok segédanyagokat, pl.: könyvet, bármit a tréninghez?

Igen, lesz írásos segédanyag + egy kis meglepetés! 🙂

Mi történik, ha nem tetszik a tréning és nem akarok többet járni, de még lenne kifizetett alkalmam?

Amennyiben nem nyeri el tetszésedet a kurzus 100%-os pénzvisszatérítési garanciát vállalalok. De kérlek fordulj hozzám bizalommal és beszéljük át, mi okozza az ellenérzéseidet. Biztos vagyok benne, hogy találunk megoldást arra, hogy szívesen folytasd és tegyél magadért!

Kérdezz bátran!

Ha maradtak megválaszolatlan kérdéseid, ne habozz őket feltenni. Nincsenek rossz kérdések, hiszen csak az a kérdés hátráltat, amit nem teszel fel. Írj nekem az info@coach-trener.hu e-mail címre! 🙂

Szeretettel várlak a Lelki-fitt tréningre, ha soha nem adod fel!
Ha boldog és elégedett, önmagát elfogadó és ismerő emberré kívánsz válni.

Kérdésem van!

Egyeztessük a lelki fitt-tréninged időpontját!

A jelentkezéshez már nincs is más teendőd, mint kitöteni az alábbi űrlapot! Hamarosan kereslek, hogy belevághassunk!  🙂
Fontos: ha elhozod egy családtagodat, barátodat + 1 alkalmat kaptok ajándékba! És nem utolsó sorban, egy baráttal mindig könnyebb!

Több is bejelölhető!