+36303156526 info@coach-trener.hu

Az utcán járva gyakran figyelem az embereket és eltűnődöm azon, milyen kevesen mosolyognak… Igen, tudom, hogy sokaknak gondjaik vannak, ez az elmúlt pár év sem a mosolygásról szólt, mikor egymás arcát sem láttuk és valóban, van, amikor egyáltalán nincs kedved mosolyogni, vagy észre sem veszed, hogy mennyire a GONDolataidba mélyedsz.

Pedig, ha egy kis időre kifele tekintesz, észre tudod venni a körülötted levő szépséget, örömöt – a nap sugarait, a nyíló virágokat, a kacagva futó gyerekeket, a téged szerető embereket. Néha ez is elég ahhoz, hogy elmosolyodj. Vagy tudatos vagy és úgy döntesz, hogy a vidámságot, az örömöt választod. Persze ettől a gondjaid, problémáid nem oldódnak meg, de ha nem egy görcsös állapotban szorongsz, akkor talán jobban észreveszed a lehetőségeket, megoldásokat. A hangulatodra pedig mindenképp jobbító hatással lesz. Kereshetsz vicces videókat, filmeket, olvashatsz vicceket, amiken önfeledten tudsz nevetni. Ezek a technikák oldják a benned lévő feszültséget. Ha jobb a hangulatod, más lesz a kisugárzásod.

Te kivel vagy szívesebben – aki morcos, savanyú vagy vidám, az életet pozitív oldaláról szemlélő emberrel? A válasz egyértelmű. Olyan emberek társaságában jó lenni, akik mosolyognak, a megoldásokat keresik, pozitív életszemlélettel bírnak, biztatnak. Légy TE is ilyen ember! Mosolyogj! A mosolyoddal nem csak magadat, de embertársaidat is megajándékozod!