+36303156526 info@coach-trener.hu

A mostani időszakban különösen fontos, hogy tudatosodj, tudatosan irányítsd az életedet. Ne hagyd, hogy külső tényezők, mint például a média, kesergő ismerősök, rémhíreket keltők, hassanak rád. Mert ezek a dolgok feszültséggel, félelemmel fognak eltölteni, és máris ott van a kontrollvesztett állapot.

Mit tehetsz annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben minél többet a középpontodban tudj maradni, haladj a tudatosodás útján?

Íme egy kis útmutató:

  • Figyelj a jelenre, tudatosan keresd meg a szépet, a jót, ami körülvesz! Vizsgáld meg az érzéseidet, hogy érzed magad ilyenkor. Törekedj arra, hogy minél többször átéld ezeket a jó érzéseket.
  • Ne hagyd, hogy a negatív dolgok beszippantsanak! Nem azt mondom, hogy dugd a fejed a homokba, hanem figyeld tényszerűen, tárgyilagosan a körülötted zajló eseményeket. És csak azokat! Ne engedj be mást.
  • Kapcsolj – MEGOLDÁS üzemmódba. Így a fókuszodat a lehetőségek megtalálására helyezed, ami egy pozitív irány, míg az aggódás csak lefelé visz.
  • Maradj cselekvésben, ne hagyd el magad. Minden nap, ha egy kis célod van és azt véghez viszed, már haladsz az úton, teszel magadért, van sikerélményed.
  • És végül, de nem utolsó sorban; a SZERETET vezérelje napjaid. Ha a szeretet állapotában vagy, meglátod, hogy van segítség, jönnek a megoldások, azok az emberek, akik előbbre visznek. Ha szeretet van, összetartás, összefogás is van, egymás segítése is VAN.

Kívánom mindnyájunknak, hogy haladjunk, fejlődjünk, váljunk tudatossá, hogy az Életünket éljük, megéljük, ne túléljük!

Szeretettel